Industriële reiniging: uw machines weer als nieuw

Netheid op de werkvloer is een absolute must, niet enkel voor de motivatie en de gezondheid van uw personeel maar ook het imago van uw onderneming. Bij CL-Cleaning zijn we ons hiervan bewust, en behandelen we uw gebouwen en materiaal met het uiterste respect.

Ons team van ervaren schoonmakers staat 7 op 7 voor u klaar. Hierdoor zijn we uiterst flexibel in onze dienstverlening en kunnen we op zeer korte termijn ingrijpen indien er zich een probleem met uw machines voordoet. Daarbij garanderen we een zeer nauwkeurige en efficiënte werking van onze schoonmakers, zodat uw productielijn zo weinig mogelijk stilstand ondervindt.

We maken ook de muren, plafonds en ondergrond stofvrij en proper. Van tapijten in uw kantoor tot linoleumvloeren, tegels, en betonnen oppervlakken en wanden. Indien nodig brengen we zelfs automatische boenmachines mee om de vloer van uw magazijn of productiehal snel en doeltreffend te kunnen reinigen.

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om op een veilige manier met alle machines aan de slag te kunnen gaan. Betrouwbaarheid gaat boven alles, zeker in de industriesector. Dankzij onze interne kwaliteitscontrole kunt u er zeker van zijn dat alle voorschriften wat betreft veiligheid en hygiëne op elk moment worden gerespecteerd.

Na een verbouwing of bij de ingebruikname van een nieuwbouw is er al snel veel poetswerk.

Ook een periodieke schoonmaak behoort tot de mogelijkheden. Wenst u een wekelijks, maandelijks of jaarlijks onderhoud van uw werkplek en installaties? We plannen het zonder problemen voor u in, zodat u er zich niet meer over hoeft te bekommeren. CL-Cleaning komt indien de klant dat wenst na de uren of zelfs in het weekend langs om alles goed onder handen te nemen.

Wenst u een vrijblijvende afspraak te maken? Dan komen we graag eens langs in uw bedrijf, zodat we de werkplaats kunnen analyseren en samen kunnen zitten om een efficiënt schema op te stellen. Aarzel dus niet en vertrouw op CL-Cleaning. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een smetteloze professionele omgeving!

industriele reiniging

Bent u op zoek naar een flexibele schoonmaakpartner?

Dan is CL-Cleaning uw firma. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden

Menu