CL-Cleaning, een kraaknet schoonmaakbedrijf Leffinge

Dankzij de professionele schoonmaakhulp van CL-Cleaning, een schoonmaakbedrijf Leffinge woont of werkt u gegarandeerd op de schoonste plek! We zijn werkzaam in de gehele regio West-Vlaanderen en de Belgische kust, van Blankenberge tot Nieuwpoort tot Brugge.

Eigenaar Christiaan kan steunen op meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Hij had er jarenlang een hoogstaande functie met veel verantwoordelijkheden, maar vond dat een aantal aspecten binnen de branche veel beter kon worden aangepakt.

In november 2015 richtte hij daarom samen met zijn zoon CL-Cleaning op. Christiaan kan uiteraard nog rekenen op zijn uitgebreide netwerk van professionele contacten, zodat geen enkele uitdaging voor hem te groot is. U kunt voor zowel grote als kleine projecten bij CL-Cleaning terecht, of het nu gaat om particuliere of professionele schoonmaak, het wassen van ramen tot op de 10e verdieping, of om de industriële reiniging van uw productielijn of magazijn.

Maar ook voor andere vragen staan we voor u klaar. Moet uw woning worden leeggehaald? CL-Cleaning zorgt ervoor! We zijn 7 dagen op 7 beschikbaar en zelfs voor dringende interventies kunt u ons steeds bereiken. De nadruk ligt bij ons op het afleveren van kwaliteitswerk dat op voorhand afgesproken wordt met onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, want afspraak is afspraak!

Schoonmaakbedrijf Leffinge – Ecologisch

CL-Cleaning werkt uitsluitend met schoonmaakproducten die op dit moment worden beschouwd als de meest milieuvriendelijke in de sector. Waar andere bedrijven werken met goedkope schoonmaakmiddelen, gaan wij tot het uiterste om alleen met topproducten aan de slag te gaan.

We werken volgens het principe van het DKS (Dagelijks Kontrole Systeem): een systeem van richtlijnen dat als kwaliteitslabel in de branche wordt beschouwd en een professionele dienstverlening garandeert. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw woning of bedrijf kraaknet door ons wordt achtergelaten.

Neem dus snel contact met ons op, en vertrouw op een team van ervaren vakmensen die weten wat het woord ‘schoon’ echt betekent!

schoonmaakbedrijf CL-Cleaning

Wenst u ons in te schakelen om ramen te wassen bij u thuis of bij uw bedrijf?

Dan is CL-Cleaning uw firma. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden

U kunt o.a. op ons rekenen in de volgende regio’s

Bredene, De Haan, Gistel, Oostende, Oudenburg

Schoonmaakbedrijf Blankenberge Schoonmaakbedrijf Brugge Schoonmaakbedrijf Jabbeke Schoonmaakbedrijf Torhout Schoonmaakbedrijf Zedelgem Schoonmaakbedrijf Zuienkerke Schoonmaakbedrijf Bredene Schoonmaakbedrijf De Haan Schoonmaakbedrijf Gistel Schoonmaakbedrijf Ichtegem Schoonmaakbedrijf Middelkerke Schoonmaakbedrijf Oostende Schoonmaakbedrijf Oudenburg Schoonmaakbedrijf Koksijde Schoonmaakbedrijf Nieuwpoort Schoonmaakbedrijf Leffinge